PICTURE_ONLY_ZERO Momenteel niet leverbaar!
Kattenhalsband strik suede roze 1Kattenhalsband strik suede roze 2Kattenhalsband strik suede roze 3Kattenhalsband strik suede roze 4Kattenhalsband strik suede roze 5Kattenhalsband strik suede roze 6Kattenhalsband strik suede roze 7

Kattenhalsband strik suede roze

Op zoek naar een kattenhalsbandje? Dit roze kattenhalsbandje heeft een leuk strikje waardoor dit halsbandje weer net even leuker is dan de standaard kattenhalsbandjes.

Materiaal

Het halsbandje is gemaakt van suede welke wordt onderbroken door een strik. Het suede is van een degelijke dikke kwaliteit welke garant staat voor een lange levensduur van het kattenhalsbandje. De sluiting van het halsbandje is van een goede zware kwaliteit metaal gemaakt en zal niet gaan roesten.

Afneembaar belletje

Het roze halsbandje wordt standaard met een belletje geleverd, dit belletje zorgt ervoor dat prooidieren zoals muizen en vogels je kat horen naderen en zich in veiligheid kunnen brengen. Wanneer je kat niet buiten komt of niet dagelijks zijn prooidieren vol trots als cadeau voor jou als eigenaar mee naar huis neemt kun je het belletje ook eenvoudig van het kattenhalsbandje afhalen. Je kat zal je hier dankbaar voor zijn omdat ook deze het belletje hoort wanneer deze aan de halsband hangt.

Veiligheid

Om te voorkomen dat je kat vast komt te zitten aan bijvoorbeeld een tak is het kattenhalsbandje voorzien van een rekbaar gedeelte. Wanneer je kat klem komt te zitten zal dit gedeelte ver genoeg uit kunnen rekken zodat het bandje over de kop van je kat wordt getrokken en deze zonder halsbandje maar veilig thuis zal komen.

Adreskokertje

Op het ringetje aan het halsbandje waar het belletje aan bevestigd is, is er nog voldoende ruimte om een adreskokertje bij te hangen. Een adreskokertje is een metalen kokertje waarin een briefje met de contactgegevens van de eigenaar van een kat zit. Wanneer je kat wordt gevonden omdat deze bijvoorbeeld al dagenlang rondzwerft in een andere buurt  zal kunnen worden achterhaald wie de eigenaar is en er contact met je kunnen worden opgenomen. Het adreskokertje is optioneel bij te bestellen tijdens het afrekenproces van je kattenhalsband. 

Leveringsomvang:

Het kattenhalsbandje wordt geleverd in een prachtig fluwelen sieradenzakje en is daardoor ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Specificaties kattenhalsband suede strik roze:

  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Suede
  • Veiligheid: Elastisch gedeeelte in de halsband
  • Verpakking: Chic fluwelen sieradenzakje

Goed afgehandeld, mooi halsbandje. Erg blij!! ...

Waardering door Tineke van Rheenen

Wij kopen normaal gesproken altijd wat eenvoudigere halsbandjes maar dit is echt een enorm verschil. Lily loopt echt te pronken ...

Waardering door Hennie Koers

Super blij mee kwaliteit is super en snel thuis ...

Waardering door Bram Van beijmerwerdt

Prachtig ...

Waardering door Annelies Oerlemans

Top service! ...

Waardering door Tim Bunink

Klanten die dit kattenhalsbandje hebben gekocht kochten ook: