Direct leverbaar!
Kattenhalsband strik groot roze 1Kattenhalsband strik groot roze 2

Kattenhalsband strik groot roze

Op zoek naar een kattenhalsbandje met een strik? Dit roze kattenhalsbandje heeft een leuke strik waardoor dit halsbandje weer net even leuker is dan de standaard kattenhalsbandjes.

Materiaal

Het halsbandje is gemaakt van suede welke wordt onderbroken door een strik met prachtige steentjes. Het suede is van een degelijke dikke kwaliteit welke garant staat voor een lange levensduur van het kattenhalsbandje.

Afneembaar belletje

Het halsbandje wordt standaard met een belletje geleverd, dit belletje zorgt ervoor dat prooidieren zoals muizen en vogels je kat horen naderen en zich in veiligheid kunnen brengen. Wanneer je kat niet buiten komt of niet dagelijks zijn prooidieren vol trots als cadeau voor jou als eigenaar mee naar huis neemt kun je het belletje ook eenvoudig van het kattenhalsbandje afhalen. Je kat zal je hier dankbaar voor zijn omdat ook deze het belletje hoort wanneer deze aan de halsband hangt.

Veiligheid

Om te voorkomen dat je kat vast komt te zitten aan bijvoorbeeld een tak is het kattenhalsbandje voorzien van een veiligheidssluiting. Wanneer je kat klem komt te zitten zal het halsbandje los schieten.

Adreskokertje

Op het ringetje aan het halsbandje waar het belletje aan bevestigd is, is er nog voldoende ruimte om een adreskokertje bij te hangen. Een adreskokertje is een metalen kokertje waarin een briefje met de contactgegevens van de eigenaar van een kat zit. Wanneer je kat wordt gevonden omdat deze bijvoorbeeld al dagenlang rondzwerft in een andere buurt  zal kunnen worden achterhaald wie de eigenaar is en er contact met je kunnen worden opgenomen. Het adreskokertje is optioneel bij te bestellen tijdens het afrekenproces van je kattenhalsband. 

Leveringsomvang:

Het kattenhalsbandje wordt geleverd in een prachtig fluwelen sieradenzakje en is daardoor ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Specificaties kattenhalsband suede strik roze:

  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Suede
  • Veiligheid: Veligheidssluiting
  • Verpakking: Chic fluwelen sieradenzakje

Super leuke strik. De poezen kunnen hem ook goed verdragen. De kleur valt iets feller uit in het echt maar ...

Waardering door Nathalie Moens

Klanten die dit kattenhalsbandje hebben gekocht kochten ook: